לחמניות דביקות שוקולד
Chocolate Sticky Buns הוא לחם שמגיש 18. מנה אחת מכילה 314 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, קינמון טחון, קמח וחמאה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון של 21% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות דביקות שוקולד-פקאן , לחמניות דביקות קרמל-שוקולד ולחמניות שוקולד דביקות של מכונת לחם .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, המלח, הביצה ו-1-1/2 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית 2-3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
בינתיים מערבבים בסיר את הסוכר החום, החמאה, סירופ התירס והקקאו. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה.
יוצקים לשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות או מרובעות; מפזרים אגוזי פקאן. לְהַפְרִישׁ.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן; מברישים בחמאה מומסת.
מערבבים את הסוכר, הקקאו והקינמון; מפזרים מעל מלבנים עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
רול אפ, בסגנון ג'לי רול, החל בצד קצר; לצבוט תפר כדי לאטום.
חותכים כל גליל לתשע פרוסות; מניחים, הצד החתוך כלפי מטה, מעל סירופ ואגוזי פקאן. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-40 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להשחמה היטב. מצננים במשך דקה לפני הופכים על מגשי הגשה.