לחמניות דלעת עם זיגוג חמאה חום
לחמניות דלעת עם זיגוג חמאה חום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. . 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מחית דלעת, קמח, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם זיגוג חמאה חום, עוגת דלעת חמאה חומה עם זיגוג וניל בורבון, ו עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום ממרתה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, מלח, זנגביל טחון, וציפורן טחון יחד בקערה.
חותכים נתחי חמאה לא מלוחים לתערובת קמח עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים; יוצרים באר במרכז.
יוצקים מחית דלעת, יוגורט, ו 1 כפית תמצית וניל לתוך הבאר בתערובת קמח; מערבבים עם כף עץ עד צורות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לטפוח לשני עיגולים בגודל שווה.
חותכים כל מעגל ל 8 טריזים; מעבירים לאבן אפייה או גיליון אפייה מרופד בנייר קלף.
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד המשרד למגע השחמה קלות, 12 עד 15 דקות.
מחממים חמאה במחבת על חום בינוני עד שהחמאה קצף ואגוז חום בצבע, 3 עד 5 דקות.
מקציפים חמאה חומה, סוכר, חלב, ו-1/2 כפית וניל עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד שהסוכר מומס וזיגוג מבריק, 3 עד 4 דקות, ומוסיפים עוד חלב לפי הצורך.
טפטוף זיגוג מעל ביסקוויטים מקורר.