לחמניות האביב עוף
לחמניות האביב עוף דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. גשו לסופר וקנו נבטי שעועית, רוטב צדפות, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. נסו לחמניות האביב עוף, לחמניות האביב עוף, ו לחמניות האביב עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת או ווק על חום גבוה.
מוסיף את השום, זנגביל, כרוב, גזר, נבטי שעועית. מבשלים 2 דקות או עד הכרוב הוא פשוט צולע.
מוסיף את האטריות ועוף; להמשיך לבשל עד מחומם דרך. מערבבים את הרטבים hoisin ו צדפות, לזרוק למעייל את התערובת. המילוי צריך להיות לח אבל לא רטוב.
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר. זרוק פנימה את כוסברה הקצוץ.
להניח עטיפת גליל האביב על משטח שטוח על זווית כך שזה נראה כמו יהלום. כפית 2 כפות של המילוי ליד הפינה התחתונה של העטיפה ולהתקפל כדי לסגור את המילוי. מקפלים את 2 הצדדים. צבע את התפר העליון של העטיפה עם ביצה מוכה. המשך להתגלגל כדי ליצור גליל הדוק.
יוצקים על 1 אינץ ' של שמן במחבת וחום ל 350 מעלות F. מטגנים את גלילי האביב במשך 2 דקות, פונים לבשל את כל הצדדים.
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.