לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao)
לחמניות חזיר מאודות (Char Siu Bao) הוא חלב חינם מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, מלח, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחמניות חזיר מאודות סיניות (Char Siu Bao), חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, ו מנגל סיני לחמניות חזיר (Char Siu Bao) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את המילוי, לשפשף חמש-אבקת תבלינים באופן שווה על חזיר.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 18 דקות או עד שמדחום רושם 155, הופכים בשר חזיר מדי פעם.
הסר חזיר מן המחבת, ולתת לעמוד 15 דקות.
חותכים חזיר לרוחב לפרוסות דקות; לחתוך פרוסות לרצועות דקות.
מניחים חזיר בקערה בינונית.
מוסיפים בצל ו 7 מרכיבים הבאים (דרך 1/4 כפית מלח); מערבבים היטב לשלב. מכסים ומקררים.
כדי להכין בצק, לשלב 1 כוס מים חמים, סוכר, ושמרים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, שמן, ו 1/4 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות. הפוך את הבצק על משטח נקי; ללוש אבקת אפייה.
מחלקים את הבצק ל -10 חלקים שווים, ויוצרים כל אחד לכדור. עבודה עם כדור בצק אחד בכל פעם (לכסות את כדורי הבצק שנותרו כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כדור למעגל 5 אינץ'.
מניחים 1/4 מילוי כוס במרכז עיגול הבצק. להביא את הצדדים כדי לכסות מילוי ולהיפגש על גבי. קמצוץ ולאטום סגור עם טוויסט. חזור על הנוהל עם כדורי בצק הנותרים ומילוי.
סדר 5 לחמניות בצד התפר למטה, 1 אינץ ' זה מזה, בכל שכבה של ספינת במבוק 2 קומות. מחסנית שכבות; לכסות עם מכסה.
מוסיפים מים למחבת גדולה לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מקום ספינת קיטור במחבת; קיטור 15 דקות או עד נפוח ולהגדיר. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.