לחמניות חמאת תפוחים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות חמאת תפוחים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קצפת, ביצים, קינמון-סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות בייקון חמאת תפוחים, לחמניות פאי תפוחים מזוגגות חמאה חומה, ו ביסקוויטים תפוחים מזוגגים סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה וסוכר חום. מערבבים בחמאה 1/4 כוס, הביצים, שמנת מתוקה וחמאת תפוחים עד לקבלת הבצק הרך.
על משטח מקומח קל, לטפוח בצק לתוך סיבוב 8 אינץ', על 3/4 אינץ ' עבה.
מברשת עם 1 כפית חמאה; מפזרים קינמון-סוכר.
חתוך ל-8 טריזים. על גיליון עוגיות ungreased, מקום טריזים 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.