לחמניות חמות עם לימון וג'ינג'ר
לימון וג'ינג'ר חם לחצות לחמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לכם אבקת סוכר, קליפת לימון, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לימון דובדבן חם צלב לחמניות # SundaySupper, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד חלב, 1/2 כוס סוכר מגורען, השמרים, קליפת לימון ווניל.
בואו לעמוד 5 דקות עבור שמרים להתמוסס.
מוסיפים קמח, מלח, אגוז מוסקט, קינמון וג ' ינג ' ר 1/2 כוס. עם מצורף וו בצק, ללוש עד הבצק כבר לא נדבק לצד הקערה והוא אלסטי, על 5 דקות. משמנים עוד קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים באופן רופף בניילון נצמד; מניחים לעלייה במקום חם כ - 1 שעה 30 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי קיצור או בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. מחלקים את הבצק ל-15 חלקים שווים. לעצב כל חתיכה לכדור; מקום במחבת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד; מניחים לעלייה במקום חם כ -45 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 177°.מחבת לחשוף.
אופים 40 עד 45 דקות או עד לחמניות זהובות חום קול חלול כאשר טפח.
בסיר קטן, מערבבים מרכיבים זיגוג. מבשלים מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס זיגוג עבה.
מברשת זיגוג על לחמניות חמות. מגניב בערך 30 דקות.
בקערה קטנה, לנצח אבקת סוכר 1 כף מיץ לימון עם מקציף. באמצעות כף או שקית לקשט, ציפוי צינור בצורת צלב על גבי כל לחמניה.