לחמניות כרוב צמחוניות דורש בסביבה 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, יין, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לחמניות כרוב צמחוניות, לחמניות כרוב צמחוניות, ו Sarmale צמחוני (לחמניות כרוב רומנית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את האורז ו 2/3 כוס מים בסיר, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 40 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים את חלבון הירקות מרקם 3/4 כוס מים רותחים בקערה בינונית. להשרות 15 דקות, עד rehydrated.
מרכיבים שתצטרך
חלבון ירקות מרקם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את האורז המבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה, לערבב את מרק עגבניות ו 10 3/4 אונקיות נוזל (1 מרק יכול) מים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב