קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

לחמניות כרוב צמחוניות

לחמניות כרוב צמחוניות
לחמניות כרוב צמחוניות דורש בסביבה 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל, יין, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לחמניות כרוב צמחוניות, לחמניות כרוב צמחוניות, ו Sarmale צמחוני (לחמניות כרוב רומנית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האורז ו 2/3 כוס מים בסיר, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 40 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים את חלבון הירקות מרקם 3/4 כוס מים רותחים בקערה בינונית. להשרות 15 דקות, עד rehydrated.
מרכיבים שתצטרך
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים את האורז המבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה, לערבב את מרק עגבניות ו 10 3/4 אונקיות נוזל (1 מרק יכול) מים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הכרוב בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, עד העלים מוסרים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
ניקוז, מגניב, ועלים נפרדים.
7
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, גזר, פלפל אדום, ושום. מבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים ביין, וממשיכים לבשל עד שכמעט כל הנוזל התאדה. מערבבים אורז וחלבון ירקות מרקם, שמורות מיץ מן העגבניות, הביצה, אפונה. מתבלים עם פלפל קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, בזיליקום ורוטב פלפל חריף. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(קיבלר)(קיבלר)
9
על 1 עלה כרוב, במקום על 2 כפות תערובת מחבת 1 עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לגלגל בחוזקה, ולאטום עם קיסם. חזור עם המילוי שנותר. סדר בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
11
יוצקים את המרק ומים על לחמניות כרוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
12
מכסים, ואופים 35 דקות בתנור שחומם מראש, מתבלים מדי פעם עם רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות 10 דקות.

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז חום לא מבושלאורז חום לא מבושל1ראש גדולכרוב, קורדכרוב, קורד15עגבניות קלופות שלמות, סחוט, מיץ שמורותעגבניות קלופות שלמות, סחוט, מיץ שמורות1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2צביטות1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות3ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה3טיפותרוטב פלפל אדום חריףרוטב פלפל אדום חריף1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלבון ירקות מרקםחלבון ירקות מרקם610אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרק עגבניותמרק עגבניות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים11אונקיות נוזל10 3/4 נוזל אונקיות מים10 3/4 נוזל אונקיות מים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה