לחמניות לובסטר ניו אינגלנד
ניו אינגלנד לובסטר לחמניות הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, לובסטר חי, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו ניו אינגלנד בסגנון נקניקיה לחמניות / לחמניות (עבור לחמניות לובסטר וכו), מסעדת כריכי הלובסטר של ניו אינגלנד, ו כריכי לובסטר בסגנון ניו אינגלנד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור סלט לובסטר: למלא סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים ומערבבים את המלח הנמדד.
הוסף מדף קיטור לסיר. (אם אין לך מדף ספינת קיטור, חבורה קלה חתיכה ארוכה של נייר כסף כך שזה נראה כמו חבל. ואז לעשות דמות שמונה מתוך חבל לסכל ולהגדיר אותו בסיר.) להביא את המים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הלובסטר לראש הסיר-תחילה, מכסים במכסה הדוק, ומחזירים את המים לרתיחה מלאה. להפחית את החום ומבשלים לרתיחה עדינה עד הלובסטר הוא אדום בהיר, כ 14 דקות מהרגע שהוא נכנס לסיר. בדוק את העדינות שלה על ידי משיכת אנטנה: אם האנטנה יוצאת ללא התנגדות, הלובסטר נעשה.
הסר את הלובסטר לתבנית אפייה מעוטרת ותן לו לשבת עד שהוא מספיק קר כדי להתמודד.באמצעות הידיים, לסובב ולהפריד את הזנב מהגוף. לסובב ולהסיר את שני הציפורניים שבו הם פוגשים את גוף הלובסטר; להניח את הציפורניים בצד. זרוק את הראש ופלג הגוף העליון.החל מהזנב, הסירו את הסנפירים הקטנים והחמודים בחלקו התחתון של הקליפה. באמצעות מזלג, לנקב את בשר הזנב החשוף ולסובב לאט ולמשוך אותו מתוך הקליפה בחתיכה אחת. יש לשטוף כל פסולת לבנה של בשר הזנב ולשים אותו בצד על קרש חיתוך. זרוק את הקליפה של הזנב.סובבו את הטפרים והפרידו אותם מהרגליים; הניחו את הרגליים בצד. בעדינות להתנועע ולמשוך את החלק הקטן יותר של פגז המלקחיים את כל טופר. באמצעות קרקר פירות ים, בעדינות לפצח את הציפורניים, להסיר את הבשר, ולהניח אותו בצד על קרש החיתוך. לפצח את הרגליים, להסיר את הבשר, ולהניח אותו בצד על קרש החיתוך. בדוק את הבשר עבור כל סחוס או פגז ולזרוק אותו. קוצצים גס את הבשר השמור ומניחים אותו בקערה בינונית. (אתה צריך בערך 1 כוס.)
מורחים את החמאה בצד החיצוני של הלחמניות.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני עד חם, כ 3 דקות.
מניחים את הלחמניות בצד חמאת המחבת למטה וטוסט עד חום זהוב, על 1 עד 1 1 1/2 דקות. הפוך וטוסט בצד השני עד חום זהוב, על 1 עד 1 1/2 דקות. מחלקים את סלט הלובסטר בין הלחמניות ומגישים מיד.