לחמניות לזניה עוף
לחמניות לזניה עוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, פלפל, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 451 אדם התרשמו מתכון זה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 93%. לחמניות לזניה עוף, לחמניות לזניה פסטו עוף, ו לחמניות לזניה של קיסר עוף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול הקפיצו את הבצל, הפלפל האדום והשקדים בחמאה עד שהבצל רך ושקדים קלויים. מערבבים פנימה עמילן תירס ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מעבירים מחצית מהרוטב לקערה גדולה; מערבבים פנימה את העוף, התרד, הפלפל ואגוז המוסקט.
מורחים כ -3 כפות על כל אטריות לזניה.
מגלגלים ומניחים את התפר כלפי מטה בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מוסיפים חלב, 1/2 כוס גבינה שוויצרית ויין לרוטב שנותר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 ליטר למשך 20-25 דקות.
מפזרים גבינה שנותרה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לחמניות לזניה עובדות ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.