קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות מחבת תוצרת בית

לחמניות מחבת תוצרת בית
לחמניות מחבת תוצרת בית יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב חם מאוד, מים חמים מאוד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-18 דקות. מתכונים דומים: אגרול תוצרת בית, לחמניות מחיטה מלאה תוצרת בית, ו לחמניות קינמון תוצרת בית.

הוראות

1
מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, קיצור, מלח ושמרים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים מים חמים, חלב חם וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות עגולות, 9x1 1/2 אינץ'.
6
אגרוף למטה בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
חותכים את הבצק לשניים; חותכים כל חצי ל -24 חתיכות. צורה לכדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מקום קרוב זה לזה במחבתות.
9
מברשת עם חמאה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או עד כפול.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
10
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
11
אופים 12 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן