לחמניות מחבת תוצרת בית
לחמניות מחבת תוצרת בית יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב חם מאוד, מים חמים מאוד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-18 דקות. מתכונים דומים: אגרול תוצרת בית, לחמניות מחיטה מלאה תוצרת בית, ו לחמניות קינמון תוצרת בית.
הוראות
מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, קיצור, מלח ושמרים בקערה בינונית.
מוסיפים מים חמים, חלב חם וביצה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת ולהפוך צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות עגולות, 9x1 1/2 אינץ'.
חותכים את הבצק לשניים; חותכים כל חצי ל -24 חתיכות. צורה לכדורים.
מקום קרוב זה לזה במחבתות.
מברשת עם חמאה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או עד כפול.
אופים 12 עד 18 דקות או עד חום זהוב.