לחמניות נקניקיות בייגלה
המתכון בייגלה לחמניות נקניקיות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 40 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 317 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלב, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ירקות קלויים חשיש נקניקיות, לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן מחממים את החלב, 1/2 כוס מים, סוכר ודבש ל 105 עד 110 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לקערה של מערבל לעמוד.
מפזרים את השמרים על תערובת המים ומחכים לפחות 10 עד 15 דקות עד שהשמרים פורחים.
בסיר נפרד על אש בינונית מוסיפים את החמאה והשום ומבשלים עד שהחמאה נמסה והשום ריחני, 2 עד 3 דקות.
שלב את הקמח לכל מטרה וקמח הלחם בקערת ערבוב.
מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם השמרים הפורחים, ואז מוסיפים פנימה את תערובת החמאה המומסת והשום.
מערבבים במהירות בינונית עד שהבצק התאחד והוא חלק ואלסטי במרקם ומתרחק מדפנות הקערה, 5 עד 7 דקות.
מרפדים 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון. הופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות ויוצרים לכדור.
חותכים ל -4 חלקים שווים, ואז חותכים אותם לשניים ליצירת 8 חלקים שווים. בעזרת הידיים מגלגלים כל נתח לכדור ומניחים על תבנית מוכנה. מכסים בבד כלים ונותנים להם לנוח במקום חמים למשך 12 עד 15 דקות.
לאחר מנוחה, אבק שוב את משטח העבודה שלך וגלגל את הכדורים לבולי עץ בגודל 7 אינץ'.
מניחים על תבנית האפייה המוכנה השנייה, מכסים, מחזירים למקום החם ומניחים לנוח למשך 30 דקות נוספות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים מתלה תנור אחד גבוה ואחד נמוך. מרפדים עוד 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון או נייר אפייה.
בסיר גדול מביאים לרתיחה 8 כוסות מים ואז מוסיפים את הסודה לשתייה. בקבוצות מניחים את הבצק במים ומבשלים 30 שניות מכל צד.
בעזרת מרית מחוררת מסירים את בולי העץ ומניחים על ניירות האפייה המוכנים.
מפזרים את בולי העץ במלח בייגלה כשהם יוצאים מהמים, כדי להבטיח את מקלות המלח. ואז לחתוך 3 חריצים אלכסוניים על גבי הלחם, לא עמוק מדי.
אופים במשך 10 עד 13 דקות, מסתובבים בין המדפים העליונים והתחתונים של התנור באמצע הבישול.