לחמניות סנדוויץ בצל רך
לחמניות סנדוויץ בצל רכות עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ברצל רולס (לחמניות בייגלה בוואריה), לחמניות סנדוויץ רכות, ו גלילי מחבת שמרים רכים.
הוראות
מניחים את החלב, מים, חמאה, מלח, סוכר, אבקת בצל, 3 כפות של בצל מיובש, פתיתי תפוחי אדמה, קמח ושמרים לתוך המחבת של מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר את מחזור הבצק, ולחץ על התחל.
כאשר המחזור הושלם, להסיר את הבצק מהמכונה, ללוש על משטח מקומח קלות.
חותכים ל 8 חתיכות שוות, וליצור כדורים. בעדינות לשטח את הכדורים עד שהם 4 אינץ ' בקוטר. אם הם ממשיכים להתכווץ בחזרה, רק תן להם להירגע לרגע לפני השיטוח.
מניחים על תבנית אפייה, ומכסים באופן רופף עם מגבת. הגדר במקום ללא טיוטה לעלות עד הוכפל בגודל, כ 40 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים יחד את הלבן ביצה ומים בכוס.
מברשת על צמרות של לחמניות עלה, ומפזרים בצל טחון שנותר.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום זהוב. מגניב לחלוטין, ואז לחתוך חצי אופקית לפני השימוש.