לחמניות עוף איטלקיות
לחמניות עוף איטלקי הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פסטו, גבינת שמנת תהליך, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: אגרול איטלקי, אגרולים איטלקיים חריפים, ו עגבנייה איטלקית.
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים מלח 1/4 פלפל כפית; להפריש.
מערבבים פלפל אדום, גבינת שמנת ופסטו בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על חזה עוף.
להפשיל, אופנה ג ' לירול; מאובטח עם מרים עץ.
מערבבים דגנים כתושים, פטרוזיליה ופפריקה. לדלות עוף בתערובת דגנים.
מניחים בתבנית אפייה 11 - x 7-x 1 1/2 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 דקות; לתת לעמוד 10 דקות.
הסר מרים עץ מעוף, ולפרוס כל גליל לתוך 6 סיבובים.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.