לחמניות עשב תבלין
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, לחמניות עשב תפוחים עשויות להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, אגוז מוסקט טחון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב בתור לחם. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 32% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם בלילת גבינה עשבי תיבול , פרחי סקווש ממולאים בגבינת עשב בבלילת פריטר , ולילי קינמון עוגה .
הוראות
בקערת ערבוב גדולה ממיסים שמרים במים חמימים.
מוסיפים את המרווה, הטרגון, אגוז המוסקט, הסוכר, המלח, הביצה, החמאה או המרגרינה ו-1 כוס הקמח. בעזרת מטרפת תיל מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה את 1 1/4 כוסות הקמח הנותרות בכף עץ ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מגרדים את הבלילה מדפנות הקערה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים כ-30 דקות או עד להכפלת הנפח.
מרוקנים את הבלילה על ידי ערבוב בכף עץ. משמנים קלות תבנית מאפינס אחת של 8 כוסות. שולפים את הבלילה לתבנית המאפינס המוכנה. ממלאים כל כוס מעט יותר מ-1/2 מלא; מניחים בצד במקום חמים ומתפיחים כ-15 עד 20 דקות או עד להכפלה. מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.