לחמניות פקאן דביקות
לחמניות פקאן דביקות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קינמון טחון, חצאי פקאן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו לחמניות פקאן דביקות, לחמניות פקאן דביקות, ו לחמניות פקאן דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 12 כוס מאפין פח עם ספריי בישול. כפית 1 כפית חמאה מומסת, 1 כפית סוכר חום, ו 3 חצאים פקאן לתוך כל כוס מאפין; להפריש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את בצק הלחם למלבן בגודל 14 על 8 אינץ'.
מברשת עם שאר החמאה נמסה, ואז מפזרים עם קינמון, פקאנים קצוצים, וסוכר חום שנותר.
התגלגל לתוך בול עץ באורך 14 אינץ'.
חותכים ל-12 חתיכות ומניחים כל צד חתוך לתוך כוס מאפין. כיסוי רופף עם ניילון נצמד. להפריש במשך 25 דקות או עד עלה מעט.
הסר את לעטוף ולאפות 15 דקות או עד הזהב.
מניחים מתלה תיל מעל גיליון נייר שעווה. הפעל את מאפין פח על המדף, לחכות 5 דקות, ואז להסיר את הפח. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות קדימה לנקודה זו. תחזיר את הלחמניות לקופסת המאפין הנקייה. מכסים בנייר כסף להקפיא עד 1 חודש. להפשיר לפני reheating ב 250 F במשך 10 עד 15 דקות. מגניב כמו למעלה.)
לזייף את זה...ולחסוך 55 דקות
מחממים תנור ל 325 F. מעיל 12 כוס מאפין פח עם ספריי בישול. כפית 1 כף חמאה מומסת, 1 כף סוכר חום, 1/4 כפית קינמון טחון, ו 3 חצאי פקאן לתוך כל כוס מאפין. פתח שתי חבילות 3-אונקיה לחמניות חומות ומגישים ולחלק בין כוסות מאפין.
אופים 10 דקות או עד הזהב. Placa מתלה תיל מעל גיליון נייר שעווה. הפעל את מאפין פח על המדף, לחכות 5 דקות, ואז להסיר את הפח.