לחמניות פשתן מחיטה מלאה פשתן
לחמניות זרעי פשתן מחיטה מלאה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך זרעי פשתן, שמן צמחי, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות פריך, לחמניות Anadama Crusty, ו רולס Crusty Cornstalk (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/3 כוס זרעי פשתן בבלנדר או מטחנת קפה נקייה, ולעבד עד הקרקע כדי למדוד 1/2 כוס זרעי פשתן ארוחה; להפריש.
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים וחלב חם בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים ארוחה פשתן, קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, מלח ושמן לתערובת שמרים; מערבבים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח לכל מטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל-18 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לכדור (מכסים את הבצק שנותר תוך כדי עבודה כדי למנוע ממנו להתייבש).
מניחים כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. מכסים ומניחים לעלייה 45 דקות או עד שהבצק מוכפל בגודלו.
לחשוף לחמניות; לחתוך 1/4 אינץ 'עמוק" X " בחלק העליון של כל גליל.
שלב 1 כף מים ביצה לבן, מברשת על לחמניות.
מפזרים לחמניות עם 2 כפות זרעי פשתן.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד לחמניות הם השחמה על הקרקעית נשמע חלול כאשר טפח.
הערה: הלחמניות האלה קופאות היטב. כדי להקפיא, מגניב לחמניות לחלוטין לאחסן בשקית במקפיא zip-top. כאשר מוכן להשתמש, להסיר לחמניות מן התיק להפשיר לחלוטין. מחממים תנור ל 35
מניחים לחמניות על תבנית אפייה; מכסים בנייר כסף, ואופים עד מחומם, כ 8 דקות.