לחמניות קינמון
לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת אפייה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון, ו לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק, לחמם את החלב, שמן צמחי וסוכר בסיר גדול על חום בינוני; לא להרתיח. להפריש להתקרר לפושר.
מפזרים את השמרים על גבי ולתת לו לשבת על החלב במשך 1 דקה.
להוסיף 8 כוסות של הקמח. מערבבים עד רק בשילוב, מכסים במגבת מטבח נקייה ומניחים בצד במקום חם יחסית במשך 1 שעה.
הסר את המגבת ולהוסיף את אבקת האפייה, סודה לשתיה, מלח וקמח 1 כוס הנותרים. מערבבים היטב לשלב. השתמש בבצק מיד או במקום בקערת ערבוב ומקרר עד 3 ימים, חבטות את הבצק אם הוא עולה לחלק העליון של הקערה.
הסר חצי מהבצק. על משטח מקומח, לגלגל את הבצק לתוך מלבן גדול, על 30 על ידי 10 אינץ', עם צד ארוך מולך.
כדי להפוך את המילוי, יוצקים 1 כוס חמאה מומסת על פני השטח של הבצק. השתמש באצבעותיך כדי להפיץ את החמאה באופן שווה. בנדיבות מפזרים חצי מהקרקע קינמון ו -1 כוס הסוכר על החמאה. אל תפחד לטפטף על יותר חמאה או יותר סוכר!
החל בסוף הרחוק ממך, לגלגל את המלבן בחוזקה כלפיך. השתמש בשתי הידיים ולעבוד לאט, להיות זהיר כדי לשמור על רול חזק. אל תדאגו אם המילוי נוטף כמו שאתה עובד; זה רק אומר לחמניות יהיה אלוהי. כאשר אתה מגיע לסוף, צובט את התפר יחד.
העברה ללוח חיתוך, עם סכין חדה, לעשות 1 1/2 אינץ פרוסות. יומן אחד יפיק 20 עד 25 לחמניות.
יוצקים כמה כפות של חמאה מומסת לכמה מחבתות עוגה או אפיית מנות מערבולת למעיל.
מניחים את הלחמניות במחבתות לחתוך בצד, נזהר לא צפוף.
חזור על תהליך גלגול חמאת סוכר עם החצי השני של הבצק ועוד מחבתות. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מכסים כל מחבת במגבת מטבח ומניחים לעלות על השיש לפחות 20 דקות לפני האפייה.
הסר את המגבות ואופים במשך 13 עד 17 דקות, עד חום זהוב. אל תאפשר לחמניות להיות חום יתר על המידה.
בעוד לחמניות אפייה, לעשות את הדובדבן: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר של ממתקים, חלב, חמאה, קפה ומלח. תשפריץ פנימה את טעם המייפל.
להקציף עד חלקה מאוד. לטעום ולהוסיף יותר סוכר, חמאה או מרכיבים אחרים לפי הצורך עד הדובדבן מגיע עקביות הרצוי. הציפוי צריך להיות עבה אבל עדיין pourable.
בעוד לחמניות עדיין חם, טפטוף בנדיבות זיגוג מעל. הקפד לקבל את זה בכל רחבי הקצוות ומעל. כשהם יושבים, הלחמניות יספגו חלק מהלחות והטעם של הזיגוג. הם משתפרים רק עם הזמן...לא שהם מחזיקים מעמד יותר מכמה שניות!