לחמניות קינמון
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 15 מנות עם 385 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 476 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, אגוזי פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 34%. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה-אפשר לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו לחמניות קינמון דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קינמון מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים ומניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים חלב, סוכר, חמאה מומסת, מלח וביצה.
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מערבבים פנימה את יתרת הקמח עד שהבצק קל לטיפול. ללוש בצק על משטח מקומח קלות במשך 5 עד 10 דקות.
מניחים בקערה משומנת היטב, מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלת הגודל, בדרך כלל 1 עד 1 1/2 שעות.
כאשר הוכפל בגודל, אגרוף את הבצק.
מרדדים על משטח מקומח למלבן בגודל 15 על 9 אינץ'.
מורחים חמאה מומסת על כל הבצק.
מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל בצק חמאה.
מפזרים אגוזי מלך, אגוזי פקאן או צימוקים אם רוצים. החל בצד 15 אינץ', תפקיד את הבצק ואת קצה קמצוץ יחד כדי לאטום.
חותכים ל -12 עד 15 פרוסות.
מצפים את תחתית תבנית האפייה בחמאה ומפזרים סוכר.
מניחים פרוסות גליל קינמון צמודות זו לזו בתבנית ומניחים לתפוח עד להכפלת הבצק, כ-45 דקות.
אופים כ-30 דקות או עד להשחמה יפה.
בינתיים מערבבים חמאה, אבקת סוכר ווניל.
מוסיפים מים חמים 1 כף בכל פעם עד זיגוג מגיע עקביות הרצוי.
מורחים על לחמניות מקוררות מעט.