צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות קינמון יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 15 מנות עם 385 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 476 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, אגוזי פקאן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 34%. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה-אפשר לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, {סיר איטי} פונדו גליל קינמון עם גלילי קינמון מיניאטוריים של 20 דקות, ו לחמניות קינמון דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קינמון מייפל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים חמים ומניחים בצד. בקערה גדולה מערבבים חלב, סוכר, חמאה מומסת, מלח וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
מים
שמרים
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים 2 כוסות קמח ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
4
מוסיפים תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
5
מערבבים פנימה את יתרת הקמח עד שהבצק קל לטיפול. ללוש בצק על משטח מקומח קלות במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
6
מניחים בקערה משומנת היטב, מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלת הגודל, בדרך כלל 1 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
כאשר הוכפל בגודל, אגרוף את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
8
מרדדים על משטח מקומח למלבן בגודל 15 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
9
מורחים חמאה מומסת על כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
בצק
10
מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים מעל בצק חמאה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
בצק
סוכר
11
מפזרים אגוזי מלך, אגוזי פקאן או צימוקים אם רוצים. החל בצד 15 אינץ', תפקיד את הבצק ואת קצה קמצוץ יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
אגוזי מלך
פקאנים
בצק
12
חותכים ל -12 עד 15 פרוסות.
13
מצפים את תחתית תבנית האפייה בחמאה ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
מניחים פרוסות גליל קינמון צמודות זו לזו בתבנית ומניחים לתפוח עד להכפלת הבצק, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמון
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
אופים כ-30 דקות או עד להשחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
בינתיים מערבבים חמאה, אבקת סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
חמאה
17
מוסיפים מים חמים 1 כף בכל פעם עד זיגוג מגיע עקביות הרצוי.