קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות קינמון דביקות

לחמניות קינמון דביקות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, לחמניות דביקות קינמון יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. 1383 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מים חמים, סוכר חום היטב, דבש וחלב. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). לחמניות קינמון דביקות, קינמון-אגוז לחמניות דביקות, ו קינמון פקאן לחמניות דביקות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את הבצק: בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב מים חמים, שמרים ו 1 כפית סוכר. מערבבים כדי להתמוסס ולתת לשבת עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלב, חמאה, סוכר שנותר, חלמונים ביצה, גרידת תפוזים, מלח וקמח 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב.
4
לעבור לקרס בצק ולאחר מכן, שוב במהירות נמוכה, לאט לשלב את כוס 1 הנותרים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
הגדל את המהירות לבצק בינוני, ללוש עד שהוא חלק ודביק מעט (הוספת מעט יותר קמח אם הוא רטוב מדי), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה, חמאה. להפוך את הבצק בקערה מעיל עם החמאה מהקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה (או 2 שעות אם לא במקום חם לחלוטין).
8
לאחר הבצק עלה, אגרוף למטה. הפעל על קרש חיתוך מקורפל ולתת לשבת 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מערבבים סוכר חום וקינמון בקערה קטנה. להמס חמאה; לשמור נפרד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מרדדים את הבצק, מפזרים סוכר קינמון, להתגלגל לתוך גליל, לעשות חתכים לרוחב: 
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
רול בצק החוצה לתוך 12 "x 18" מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים תערובת קינמון-סוכר. החל מהצד הארוך, מגלגלים בצק לגליל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את צד התפר על משטח שטוח וחותכים לרוחב ל -15 פרוסות.
6
הפוך את הציפוי: בסיר 1 ליטר, לשלב סוכר חום, חמאה, דבש וסירופ תירס על אש נמוכה; מערבבים עד סוכר וחמאה נמסים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים תערובת למחבת משומנת 9 "x 13" ומפזרים פקאנים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים סיבובי בצק, צד שטוח למטה, על גבי ציפוי מוכן. קהל אותם כך שהם נוגעים. מכסים בניילון נצמד, משאירים מקום ללחמניות לעלות, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר את הלחמניות מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם מראש. מחממים תנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
אופים לחמניות עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
הסר מחבת מהתנור ומיד (ובזהירות לא לשפוך ציפוי חם על הבהונות שלך!) הפוך על מגש הגשה או צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
תן ללחמניות להתקרר מעט ולהגיש חמות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי