לחמניות קינמון דביקות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, לחמניות דביקות קינמון יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. 1383 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מים חמים, סוכר חום היטב, דבש וחלב. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). לחמניות קינמון דביקות, קינמון-אגוז לחמניות דביקות, ו קינמון פקאן לחמניות דביקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות הפוך את הבצק: בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב מים חמים, שמרים ו 1 כפית סוכר. מערבבים כדי להתמוסס ולתת לשבת עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים חלב, חמאה, סוכר שנותר, חלמונים ביצה, גרידת תפוזים, מלח וקמח 3 כוסות.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב.
לעבור לקרס בצק ולאחר מכן, שוב במהירות נמוכה, לאט לשלב את כוס 1 הנותרים של קמח.
הגדל את המהירות לבצק בינוני, ללוש עד שהוא חלק ודביק מעט (הוספת מעט יותר קמח אם הוא רטוב מדי), 3 עד 5 דקות.
לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה, חמאה. להפוך את הבצק בקערה מעיל עם החמאה מהקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה (או 2 שעות אם לא במקום חם לחלוטין).
לאחר הבצק עלה, אגרוף למטה. הפעל על קרש חיתוך מקורפל ולתת לשבת 20 דקות.
מערבבים סוכר חום וקינמון בקערה קטנה. להמס חמאה; לשמור נפרד.
מרדדים את הבצק, מפזרים סוכר קינמון, להתגלגל לתוך גליל, לעשות חתכים לרוחב:
רול בצק החוצה לתוך 12 "x 18" מלבן.
מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים תערובת קינמון-סוכר. החל מהצד הארוך, מגלגלים בצק לגליל.
מניחים את צד התפר על משטח שטוח וחותכים לרוחב ל -15 פרוסות.
הפוך את הציפוי: בסיר 1 ליטר, לשלב סוכר חום, חמאה, דבש וסירופ תירס על אש נמוכה; מערבבים עד סוכר וחמאה נמסים.
יוצקים תערובת למחבת משומנת 9 "x 13" ומפזרים פקאנים על גבי.
מניחים סיבובי בצק, צד שטוח למטה, על גבי ציפוי מוכן. קהל אותם כך שהם נוגעים. מכסים בניילון נצמד, משאירים מקום ללחמניות לעלות, ומקררים בין לילה.
הסר את הלחמניות מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם מראש. מחממים תנור ל 375 ° F.
אופים לחמניות עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
הסר מחבת מהתנור ומיד (ובזהירות לא לשפוך ציפוי חם על הבהונות שלך!) הפוך על מגש הגשה או צלחת אפייה.
תן ללחמניות להתקרר מעט ולהגיש חמות.
מרכיבים מנות :
59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים חמים (105° עד 115°) 7 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילה פעילה שמרים יבשים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ' 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה ללא מלח, בתוספת יותר עבור משומן 3 larges חלמונים 1 2 כפיות אבקת שום גרידה כתומה דק 1 חתיכות טופי הית' בר (או או רגיל) 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה, ועוד לאבק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר חום בהיר ארוז היטב 1 2 כפיות אבקת שום קינמון טחון 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה ללא מלח 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר סוכר חום בהיר ארוז היטב 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 1 2 כפיות אבקת שום סירופ תירס קל 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1/2 כוסות פקאן קצוץ גס