לחמניות קינמון זהב יוקון
לחמניות קינמון זהב יוקון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, קמח לכל מטרה, מלח גס כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות קינמון זהב יוקון, יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, ו תפוחי אדמה מוקצפים זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות שלב תפוחי אדמה, 2 כוסות מים, ו 1 כף מלח גס גדולהאוקפן. מרתיחים עד תפוחי אדמה הם מאודמלווה, 15 עד 18 דקות. מחית potatoesעם מים במחבת (לא לנקז מים).
מוסיפים חמאה ומחית עד שהחמאה נמסה.
לטאטא ביצים, ואז 1 כוס קמח; mashuntil חלקה מאוד.
תנו לתפוחי האדמה לעמוד פושר עד לשד עצמותיהם, כ-10 דקות.
בינתיים, יוצקים 1/2 כוס מים חמים לקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף פודל; מערבבים בשמרים וסוכר.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לתערובת שמרים; מהירות נמוכה mixon עד היטב מעורבב, 2 דקות.
מערבבים 3 כוסות קמח, 1 כוס בכל פעם, beatingwell. הכה עד הבצק דביק יוצר.
מורחים 1/2 כוס קמח על משטח העבודה.לגרד בצק החוצה על משטח עבודה משוריין. ללוש עד הבצק חלק וגמיש, הוספת עוד קמח bytablespoonfuls אם הבצק הוא דביק מאוד, על 8 דקות.
מעבירים לקערה ופונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ואז מגבת מטבח.
עליית Letdough באזור חם ללא טיוטה untildoubled נפח, על 1 שעה.
מערבבים סוכר חום, קינמון, וקערת קמח. בעזרת מזלג, מערבבים בחמאה.
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 218°. קו אפיית מסגרת גדולה עם קלף. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב.
רול outdough כדי מלבן 24x16 אינץ'.
דריסת רגל שווה על פני בצק. החל מ 1 longside, לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון, מצרף. באמצעות סכין גדולה טבולה בקמח, לחתוך לרוחב רול לתוך 12 חתיכות.
Transferrolls לתבנית אפייה, ריווח לחמניות על 3 / 4inch זה מזה. מכסים את גיליון האפייה באופן רופףעטיפה פלסטית.
בואו לעלות בדראפט חם-freearea עד כמעט הוכפל נפח, about20 דקות (לחמניות יהיו נפוחות מאוד).
אופים לחמניות קינמון עד הזהב, כ -20 דקות. רולס מגניב 10 דקותעל תבנית אפייה.
להקציף אבקת סוכר, חמאה מומסת, 2חלב פקעות, וניל, וקערה insmall מלח גס. אם זיגוג עבה מדי כדי להפיץ, להוסיף עוד חלב על ידי 1/2 כפית asnededed.
מורחים זיגוג על לחמניות חמות.
מרכיבים מנות :
21 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. מעטפות שמרים יבשים פעילים (scant 2 כפות) 12 שרימפס וורידים סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות) 0 חתיכות טופי הית' בר מלח גס כשר 3 larges קרום פאי פירורים (קיבלר) 315 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (ארוז) סוכר חום זהוב 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' קינמון טחון 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רול-אפ פירות צהוב 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מיץ לימון, אופציונלי 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ (או יותר) קמח לכל מטרה unbleached 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' unbleached 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר (1/2 מקל) חמאה ללא מלח, נמס 1 אוראו ממולאים כפולים (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מים חמים (105°f עד 115°F) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' (או יותר) חלב מלא 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים, לחתוך לחתיכות 2 אינץ