לחמניות קינמון כמעט מפורסמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קינמון המפורסם כמעט. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר מגורען, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו הלחמניות הדביקות המפורסמות של הקמח, טרילוגיה מפורסמת קינמון רולס, ו חביתיות קינמון עם שיבולת שועל בן לילה. (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: לחמם את החלב בסיר בינוני על אש נמוכה עד שהוא מגיע על 10
הסר מהחום ומפזרים את השמרים ו 1/4 כפית סוכר (לא מערבבים). להפריש עד קצף, 5 דקות.
מקציפים את החמאה המומסת, חלמון ביצה ווניל.
לטאטא את הקמח, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, מלח ואגוז מוסקט בקערה של מערבל דוכן. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים.
מערבבים על מהירות נמוכה עם הוו הבצק עד עבה ומעט דביק. ללוש במהירות בינונית עד הבצק מתאסף סביב הקרס, 6 דקות. (
להוסיף עד 2 כפות קמח יותר במידת הצורך.)
הסר את הבצק וצורה לכדור. חמאה קערת המיקסר ולהחזיר את הבצק לקערה, הופך מעיל עם חמאה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות עד הוכפל, 1 שעה 15 דקות.
מרדדים את הבצק, למלא ולחתוך לחמניות (ראה הערה של קוק). חמאה 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה; מניחים את הלחמניות לחתוך בצד למטה במחבת, משאיר מקום בין כל אחד. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה עד להכפלה, 40 דקות. מחממים התנור ל 32
אופים את הלחמניות עד חום זהוב, כ -35 דקות. מגניב במחבת 15 דקות. בינתיים, להפוך את זיגוג: לנפות את הסוכר' ממתקים לקערה, ולאחר מכן לטאטא את השמנת וחמאה מומסת.
מעבירים את הלחמניות למדף וכפית את הזיגוג על גבי בעוד עדיין חם.