לחמניות קינמון מחיטה מלאה
לחמניות קינמון מחיטה מלאה עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מיץ לימון, קינמון טחון, חלב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-56 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו 100% לחמניות קינמון וצימוקים מחיטה מלאה, עוגת תפוחים מלאה לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון מחיטה מלאה למתחילים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים בחלב חם ו 1/4 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף.
מוסיפים חמאה ו-5 המרכיבים הבאים (דרך ביצה לבן); מערבבים היטב. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח לכל מטרה וקמח מחיטה מלאה, מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח.
ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/2 כוס קמח לכל המטרה, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; רול לתוך מלבן 16 x 12 אינץ ' על משטח מקומח. משטח מעיל של בצק עם ספריי בישול.
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר חום, קינמון, ואגוז מוסקט; מפזרים על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים צימוקים על בצק, לחיצה בעדינות לתוך הבצק.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה ארוך, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר לאטום.
חותכים את הבצק לתוך 16 לחמניות.
מניחים את הלחמניות, לחתוך את הצדדים, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 22 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין זיגוג, במקום אבקת סוכר ווניל בקערה קטנה.
מוסיפים 5 כפיות חלב, 1 כפית בכל פעם, ערבוב כדי ליצור זיגוג עבה.
טפטוף זיגוג שווה על לחמניות.