לחמניות קינמון תפוחים
לחמניות קינמון סיידר תפוחים עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, ביצה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות קינמון תפוחים, לחמניות קינמון תפוחים, ו לחמניות קינמון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2-1 / 4 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את החלב, הסיידר ו -1 / 4 כוס חמאה ל -120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
להתגלגל לתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. מלבן.
מורחים את החמאה שנותרה בתוך 1/2 אינץ'. של קצוות.
שלב את התפוחים, הסוכר החום, אגוזי המלך והקינמון; מפזרים מעל חמאה.
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; קמצוץ התפר לאטום.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 30 דקות.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. לציפוי מניחים סיידר ומקל קינמון בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 / 4 כוס, כ -20 דקות. מחק מקל קינמון; סיידר מגניב.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה.
מוסיפים סוכר קונדיטורים וסיידר מופחת; מקציפים לתערובת אחידה.