לחמניות קרפצ'יו בקר עם ארוגולה, גבינת מנצ' גו וזיגוג בלסמי
לחמניות קרפצ'יו בקר עם ארוגולה, גבינת מנצ' גו וזיגוג בלסמי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בשר עגול, גבינת מנצ'גו, חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חציל בגריל וסלט גבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג פלפל בלסמי-שחור, פירות אבן בגריל עם זיגוג בלסמי ומנצ'גו, ו קרפצ'יו בקר עם ארוגולה.
הוראות
להביא חומץ בלסמי לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ולהפחית אותו 1/2 כוס, מערבבים את הדבש.
לזרוק ארוגולה עם חומץ ושמן ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
לפרוס 1 פרוסת בשר על משטח שטוח.
מניחים 1 פרוסת גבינה ושתי כפות של ארוגולה באמצע הבשר ולהתגלגל בחוזקה. חזור עם הבשר שנותר.
מניחים על מגש רסס עם הפחתת בלסמי.