לחמניות קשר שמרים
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, לחמניות קשר שמרים עשויות להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 32 מנות עם 86 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו חלמונים, חמאה, חלבון ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כלחם זול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: לחם שמרים תפוחים לסתיו , לחם חום ללא שמרים ופיצה מחיטה מלאה ללא שמרים עם שום קלוי, בטטה ובצל .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ו-2 כפיות סוכר בחלב חם; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את החמאה, המלח, החלמונים, יתרת הסוכר ו-2 כוסות הקמח; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. מכסים ומקררים חלבון ביצה.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לרביעיות.
מגלגלים כל חלק ליומן וחותכים כל בול עץ לשמונה חתיכות שוות בגודלן.
כדי ליצור קשרים, מגלגלים כל חלק ל-10 אינץ'. חֶבֶל; לקשור לקשר. טאק מסתיים מתחת.
מניחים את כל הלחמניות על תבנית אחת גדולה משומנת. (הלחמניות יהיו צמודות זו לזו.) מכסים ומתפיחים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מברישים חלבון ביצה על לחמניות.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-13 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.