לחמניות שיבולת שועל אוכמניות
לחמניות שיבולת שועל אוכמניות זה צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. גשו לסופר וקנו אוכמניות, סוכר חום זהוב, שיבולת שועל מיושנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ברי oat banananan אוכמניות, ו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
עמדה 1 מדף שלישי העליון ו 1 rackin שליש תחתון של תנור מחממים to350°f. קו 2 גליונות אפייה rimmed עם נייר קלף.
מערבבים קמח, סוכר חום, אפייתאבקה, סודה לשתיה ומעבד סלטין גס; תערובת 5 שניות.
אדבאטר. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת untilmixture דומה ארוחה גסה.
Transfermixture לקערה גדולה.
להוסיף 1 כוס שיבולת שועל וbluebries; מערבבים להתמזג באופן שווה.
מערבבים חצי וחצי וניל בקערה קטנה. בהדרגה מוסיפים לתערובת הקמח, משליכים עד שהבצק פשוט מתחבר(הבצק יהיה לח מאוד).
באמצעות 1/2 כוס מדידה foreach לחמניה, טיפת בצק בתלוליות על דפי אפייה מוכנים, מרווח 3 inchesapart.
מפזרים צמרות עם הנותרים 3tablespoons שיבולת שועל, ולאחר מכן סוכר גלם.
אופים 15 דקות. הפוך גיליונות ואפייה continue עד לחמניות הם goldenand tester מוכנס למרכז מ sidecomes החוצה נקי, כ 12 דקות יותר.
להעביר לחמניות מתלה וקריר מעט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* נקרא גם turbinado או demerarasugar; זמין ברוב הסופרמרקטים ובחנויות מזון טבעי.