קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות שמנת חמוצה

לחמניות שמנת חמוצה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות שמנת חמוצה, לחמניות שמנת חמוצה, ו לחמניות צ'דר ושמנת חמוצה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במעבד מזון, קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה בקוביות עד שארוחה גסה נוצרת. דופק שמנת חמוצה חלמון ביצה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
4
להפוך את הבצק הדביק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד הבצק מגיע יחד לכדור. בעדינות ללטף את הבצק למטה לתוך צורה ריבועית עבה 3/4 אינץ'. עם סכין גדולה לחתוך את הבצק מרובע לתוך 4 ריבועים קטנים יותר, שווים. ואז לחתוך כל ריבוע קטן באלכסון, עם X, מה שהופך 4 משולשים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מעבירים את משולשי 16 על נייר קלף מרופד אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מברשת את צמרות כל לחמניה עם שמנת כבדה ומפזרים אותו עם קצת סוכר בגלם. זה ייצור העליון מבריק ופריך עבור הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר בגלםסוכר בגלם
שמנת כבדהשמנת כבדה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 14 דקות עד תחתית הלחמניות חומות קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור, להתקרר מעט על מחבת הסדין ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת