לחמניות שמנת חמוצה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות שמנת חמוצה, לחמניות שמנת חמוצה, ו לחמניות צ'דר ושמנת חמוצה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
במעבד מזון, קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח יחד.
מוסיפים את החמאה בקוביות עד שארוחה גסה נוצרת. דופק שמנת חמוצה חלמון ביצה עד רק בשילוב.
להפוך את הבצק הדביק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד הבצק מגיע יחד לכדור. בעדינות ללטף את הבצק למטה לתוך צורה ריבועית עבה 3/4 אינץ'. עם סכין גדולה לחתוך את הבצק מרובע לתוך 4 ריבועים קטנים יותר, שווים. ואז לחתוך כל ריבוע קטן באלכסון, עם X, מה שהופך 4 משולשים קטנים יותר.
מעבירים את משולשי 16 על נייר קלף מרופד אפייה.
מברשת את צמרות כל לחמניה עם שמנת כבדה ומפזרים אותו עם קצת סוכר בגלם. זה ייצור העליון מבריק ופריך עבור הלחמניות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 14 דקות עד תחתית הלחמניות חומות קלות.
הסר מהתנור, להתקרר מעט על מחבת הסדין ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.