לחמניות שמרים תירס
המתכון לחם תירס שמרים לחמניות מוכן בתוך כ 4 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלילי לחם תירס חמאה שמרים, גלילי שמרים, ו גלילי שמרים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כוס מים חמים, וסוכר בכוס מדידה כוס 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
לנצח תערובת שמרים 2 כוסות קמח במהירות נמוכה עם מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה, באמצעות מצורף וו בצק, עד בשילוב.
מוסיפים דבש, חמאה, 2 ביצים, מלח, ו 3/4 כוס קמח תירס; להכות במהירות בינונית-נמוכה עד היטב מעורבב, קערת גירוד לפי הצורך. בהדרגה לנצח 2 כוסות קמח הנותרים. להמשיך להכות עד הבצק צורות ומתחיל להתרחק מצדדים של קערה. (הבצק יהיה דביק.) לנצח בצק 1 דקה.
מעיל קערה גדולה עם ספריי בישול; מניחים בצק בקערה, הופך לשומן העליון. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף; אבק כל אחד עם 1 כף. קמח תירס.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות. ללוש 1 דקה. צורה בצק לתוך 18 כדורים; מניחים על גיליונות אפייה מוכנים. מכסים במגבת מטבח נקייה, ולתת עלייה 1 עד 1 1/2 שעות או עד כמעט הוכפל בתפזורת.
בעדינות מברשת לחמניות עם ביצה מוכה קלות, ומפזרים זרעי שומשום ופלפל.
אופים 18 עד 22 דקות או עד הזהב על גבי, השחמה על התחתונה, נשמע חלול כאשר טפח על בסיס.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה 5 דקות.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות שלב 5; לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק או רדיד אלומיניום. להירגע 24 שעות. לחשוף ולאפות לפי ההוראות