לחמניית פיוניר וכריך טלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניה של פיוניר כריך כבש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לכם שמן, שום, רוזמרין הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימון פלפל כריך עוף - Pioneer Woman, כריך כבש, ו כריך כבש עם רגל צלויה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
עם נקודת סכין לעשות חריצים קטנים, על 1 אינץ עמוק, בצד השמן של הצלי. בכל חומר חריץ 1/2 ציפורן של שום. לשפשף את הרוזמרין, מלח ופלפל על הצלי.
מניחים את הצלי על מיטה של mirepoix או במתלה קלייה. מבשלים 30 דקות. מנמיכים את החום ל 250 מעלות F. להמשיך לבשל עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות F, על עוד 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר מהחום ולתת מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך.
מגישים כמו כריך פתוח עם 2 עד 3 פרוסות של רגל צלוי של כבש עם חרדל דיז ' ון.
בלילה שלפני, לשלב את המתנע בצק חמוץ, 2 1/2 כוסות קמח, ומים חמים בקערה גדולה, לא מתכתית. השתמש בקערה גדולה מספיק כדי לאפשר הבלילה להתסיס ולעלות. תערובת זו תהיה עבה וגושי אבל יהיה דק במהלך הלילה. כסה ותן לעמוד במקום חם. למחרת בבוקר להסיר ולקרר 1 כוס של הבלילה הזאת כמתנע עבור אצווה הבאה.
מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
תן לבצק הזה לשבת לפחות 3 שעות.
מגלגלים את הבצק על משטח משוריין היטב על 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים לריבועים 4 עד 5 אינץ'. בזהירות עמוק-ry את הלחמניות עד חום זהוב משני הצדדים.
מערבבים יחד חלב וקמח ולתת לעמוד 48 שעות או עד שהוא מתחיל להתסיס. החזק המתנע בכלי חרס או זכוכית במקרר. לעולם אל תשתמש במיכל מתכת או תשאיר כפית מתכת במתנע. אם המתנע לא ישמש פעם בשבוע, הקפא את המתנע כדי למנוע ממנו להיות פעיל מדי.