ליים-Ooo ברים עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברים ליים, ברים ליים מפתח, ו חטיפי פאי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה ואת הסוכר של ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
2
מוסיפים את הווניל ומערבבים. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף את הקמח ומערבבים. לחץ על הבצק למחבת אפייה 8 על 8 אינץ'. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, ואז אופים עד חום זהוב, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
בלנדר
3
בואו מגניב.
4
מילוי גבינת שמנת: במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), שמנת גבינת שמנת וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
5
מוסיפים את הביצים ואת תמצית ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלץ
ביצה
6
מילוי סיד: בסיר שאינו מגיב, לטאטא את חלמוני הביצה, קורנפלור, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חלמון ביצה
סוכר
ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
7
להקציף במים, מלח, מיץ ליים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
לטאטא כל הזמן, לבשל עד התערובת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
הסר מהחום, להוסיף את ההתלהבות והחמאה, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
10
בואו מגניב 10 דקות.
11
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. באמצעות מרית, להפיץ את גבינת שמנת מילוי שווה על הקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית
תנור
12
מורחים את המילוי סיד על מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מורחים
ליים
13
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
בואו להתקרר במחבת, על מתלה תיל, לטמפרטורת החדר. מקררים לפחות 1 שעה או לילה לפני חיתוך לתוך 16 ריבועים עם סכין חדה.