ליים-Ooo ברים
ליים-Ooo ברים עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברים ליים, ברים ליים מפתח, ו חטיפי פאי ליים (מתכונים דומים).
הוראות
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה ואת הסוכר של ממתקים עד חלקה.
מוסיפים את הווניל ומערבבים. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף את הקמח ומערבבים. לחץ על הבצק למחבת אפייה 8 על 8 אינץ'. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, ואז אופים עד חום זהוב, כ 30 דקות.
מילוי גבינת שמנת: במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), שמנת גבינת שמנת וסוכר יחד עד חלקה.
מוסיפים את הביצים ואת תמצית ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מילוי סיד: בסיר שאינו מגיב, לטאטא את חלמוני הביצה, קורנפלור, וסוכר.
להקציף במים, מלח, מיץ ליים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
לטאטא כל הזמן, לבשל עד התערובת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
הסר מהחום, להוסיף את ההתלהבות והחמאה, ומערבבים עד חלקה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. באמצעות מרית, להפיץ את גבינת שמנת מילוי שווה על הקרום מקורר.
מורחים את המילוי סיד על מילוי גבינת שמנת.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר, 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר במחבת, על מתלה תיל, לטמפרטורת החדר. מקררים לפחות 1 שעה או לילה לפני חיתוך לתוך 16 ריבועים עם סכין חדה.