קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

ליים-Ooo ברים

ליים-Ooo ברים
ליים-Ooo ברים עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 355 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, ביצים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברים ליים, ברים ליים מפתח, ו חטיפי פאי ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה ואת הסוכר של ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את הווניל ומערבבים. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף את הקמח ומערבבים. לחץ על הבצק למחבת אפייה 8 על 8 אינץ'. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לדקור את הבצק בכל רחבי עם מזלג, ואז אופים עד חום זהוב, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
בלנדרבלנדר
3
בואו מגניב.
4
מילוי גבינת שמנת: במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), שמנת גבינת שמנת וסוכר יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את הביצים ואת תמצית ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ביצהביצה
6
מילוי סיד: בסיר שאינו מגיב, לטאטא את חלמוני הביצה, קורנפלור, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
7
להקציף במים, מלח, מיץ ליים ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
לטאטא כל הזמן, לבשל עד התערובת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
הסר מהחום, להוסיף את ההתלהבות והחמאה, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
10
בואו מגניב 10 דקות.
11
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. באמצעות מרית, להפיץ את גבינת שמנת מילוי שווה על הקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
תנורתנור
12
מורחים את המילוי סיד על מילוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים
לייםליים
13
אופים עד הקצוות הם חום זהוב בהיר, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו להתקרר במחבת, על מתלה תיל, לטמפרטורת החדר. מקררים לפחות 1 שעה או לילה לפני חיתוך לתוך 16 ריבועים עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
מחבתמחבת
15
מגישים מקורר.