לילה בלינץ אופים
לילה בלינץ אופים נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ריקוטה, ביצים, ריבת תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-25 דקות. נסו לילה בלינץ אופים, Bunch Bake Blintz, ו פטל גבינה בלינץ אופים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים את כל חומרי המילוי עד מעורבב היטב; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים את כל חומרי הבלילה עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה.
יוצקים מילוי באופן שווה על הבלילה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות או לילה.
תנור חום כדי 163°. Uncover תבנית אפייה; אופים 55 עד 60 דקות או עד חום זהוב ומרכז מוגדר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. מנות העליון עם שמנת חמוצה וריבות תות.