לילה דובדבן דנית
דנית דובדבן ללילה היא מאכל שמגיש 36. מנה אחת מכילה 175 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, קרם חצי-חצי, מילוי פאי דובדבנים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 15% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טוויסט דנית ללילה , דנית דובדבן וגבינת דובדבן דנית .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים בחלב חם. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר ומלח.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים תערובת שמרים, שמנת וחלמונים; מערבבים עד לקבלת בצק רך (הבצק יהיה דביק). מקררים, מכוסה, למשך הלילה.
מחוררים בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לארבע מנות.
מגלגלים כל חלק לתבנית בגודל 18x4 אינץ'. מַלבֵּן; לחתוך ל-4x1-in. רצועות.
מניחים שתי רצועות זו לצד זו; להתפתל יחד. יוצרים טבעת ומצמידים קצוות זה לזה.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. חזור על הפעולה עם שאר הרצועות. מכסים במגבות מטבח; מניחים להתפחה במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות. בעזרת קצה ידית של כף עץ, צור חריטה בעומק של 1/2 אינץ' במרכז כל דנית. ממלאים כל אחד בכ-1 כף מילוי פאי.
אופים 14-16 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.
לציפוי, מקציפים בקערה סוכר, חמאה, וניל, מלח ומספיק שמנת כדי להגיע למרקם הרצוי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.