פסטה במזווה
אם יש לך זיתים, עגבניות משומר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה מזווה לשניים, פסטה במזווה, ו פסטה במזווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את הבצל למחבת עם שמן זית על אש בינונית.
לטגן במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות, ציר עוף, זיתים, לבבות ארטישוק ושום. מתבלים בקמצוץ מלח ופלפל. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים לשלב עם הרוטב.
מערבבים בפסטו. לזרוק את הפטה ולמעלה עם צנוברים.