לילה קל בקר סטרוגנוף
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. . אם יש לך שמנת, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית נסו לילה קל בקר סטרוגנוף, לילה קל בקר סטרוגנוף, ו לילה קל בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1 כף שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים בשר בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
הסר בשר ממחבת; ניקוז. לחסל מחבת עם מגבת נייר. באותו מחבת, חום 1 כפית שמן צמחי על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא כמעט רך.
מערבבים ברוטב בישול, רוטב ווסטרשייר, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מבשלים חשפו 6 עד 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה.
מערבבים שמנת חמוצה עד מעורבב היטב; מערבבים בבשר.