לימון - ארטישוק עוף
גשו לסופר וקנו שרי, עצמות, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ארטישוק לימון, עוף ארטישוק לימון, ו עוף ארטישוק לימון.
הוראות
מפזרים עוף משני הצדדים עם מלח ופלפל. במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה.
מוסיפים עוף בקבוצות ומבשלים, פונים פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות לכל צד.
מעבירים עוף לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומוסיפים לבבות ארטישוק.
מוסיפים שרי, קליפת לימון ומיץ לימון לחמאה שנותרה במחבת; מערבבים מעל חום בינוני עד מעורבב היטב וחם, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ושופכים רוטב על עוף.
אופים עד שהרוטב מבעבע וחום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.