קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון ג'ינג'ר פטל גלידת מערבולת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1673 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת בלאקברי מערבולת, גלידת בלאקברי מערבולת, ו גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מערבבים קליפות לימון וג ' ינג ' ר, לכסות, ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תן תלול במשך 1 שעה.
3
Purée blackberries בבלנדר או מעבד מזון רק עד שהם מתפרקים לנוזל ולא נותרו חתיכות גדולות (ראה הערה לעיל). יוצקים לאט פירה דרך מסננת ומערבבים בעדינות עם מזלג או מקציף. למדוד 1 1 1/2 כוסות מיץ מתוח להשליך עיסת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בסיר כבד, להביא מיץ אוכמניות מתוח לרתיחה על חום בינוני ולהפחית 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כפית מלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אוכמניותמיץ אוכמניות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
העברה למיכל קטן וצינה במקרר.
6
בסיר נקי, כבד, לטאטא יחד 3/4 כוסות סוכר עם חלמונים ביצה עד חיוור בצבע מעובה. כאשר מסיים חלב מציץ, יוצקים דרך מסננת לתוך סיר להקציף לשלב עם תערובת חלמון-סוכר. שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג יוצר על הגב של כף, אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
יוצקים דרך סטיינר לתוך מיכל אטום ומקררים בין לילה.
9
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתערבבת, הסירו את סירופ הבלקברי מהמקפיא וערבבו כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
להעביר 1/3 של גלידה סיים לתוך מיכל אטום, ואז להפיץ במהירות על חצי סירופ. חוזר, ונוסף על עם 1/3 האחרון של גלידה. צ ' יל במקפיא עד המשרד, לפחות שלוש שעות, רצוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל