לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון ג'ינג'ר פטל גלידת מערבולת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1673 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת בלאקברי מערבולת, גלידת בלאקברי מערבולת, ו גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות.
הוראות
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מערבבים קליפות לימון וג ' ינג ' ר, לכסות, ולהסיר מן החום.
Purée blackberries בבלנדר או מעבד מזון רק עד שהם מתפרקים לנוזל ולא נותרו חתיכות גדולות (ראה הערה לעיל). יוצקים לאט פירה דרך מסננת ומערבבים בעדינות עם מזלג או מקציף. למדוד 1 1 1/2 כוסות מיץ מתוח להשליך עיסת אוכמניות.
בסיר כבד, להביא מיץ אוכמניות מתוח לרתיחה על חום בינוני ולהפחית 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כפית מלח עד מומס.
העברה למיכל קטן וצינה במקרר.
בסיר נקי, כבד, לטאטא יחד 3/4 כוסות סוכר עם חלמונים ביצה עד חיוור בצבע מעובה. כאשר מסיים חלב מציץ, יוצקים דרך מסננת לתוך סיר להקציף לשלב עם תערובת חלמון-סוכר. שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג יוצר על הגב של כף, אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
יוצקים דרך סטיינר לתוך מיכל אטום ומקררים בין לילה.
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתערבבת, הסירו את סירופ הבלקברי מהמקפיא וערבבו כדי לשחרר.
להעביר 1/3 של גלידה סיים לתוך מיכל אטום, ואז להפיץ במהירות על חצי סירופ. חוזר, ונוסף על עם 1/3 האחרון של גלידה. צ ' יל במקפיא עד המשרד, לפחות שלוש שעות, רצוי יותר.