לימון עוף איטלקי עם אטריות
לימון עוף איטלקי עם אטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גרידת לימון, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בישול איטי עוף איטלקי ואטריות, עוף איטלקי מבושל איטי עם אטריות, ו בישול איטי עוף איטלקי ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לערבב רוטב וגרידת לימון עד מעורבב.
חום 1/4 כוס תערובת ההלבשה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 7 עד 8 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים ירקות ותערובת ההלבשה הנותרת למחבת; מבשלים 5 דקות. או עד ירקות הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם עוף, תערובת ירקות וגבינה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.