לימון פלפל שום אמנון עם תרד שמנת פפרדלה
לימון פלפל שום אמנון עם תרד שמנת פפרדלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 744 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פרמזן, מלח ופלפל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו אמנון לימון-שום עם תרד, פפרדלה עם כרוב ורוטב שמנת פרמזן שום, ו לובסטר מוקרם לימון פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מרינדה של שמן זית, שום לחוץ, פלפל לימון, ותיבול איטלקי.
מורחים את זה בכל רחבי פילה דגים ומתבלים במלח ופלפל נוסף, אם תרצו.
שים את פילה הדגים בתבנית אפייה גדולה ואופים בתנור ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 15 דקות או עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
בעוד הדג מבשל, להכין את תרד מוקרם (השתמשתי קפוא) בסיר.
מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
תבשל את הפפרדלה. המותג שלי היה צריך רק 2 דקות כדי לבשל, אז חיכיתי עד שיסיימו את האמנון.
מסננים את פפרדלה ומערבבים אותו לתרד מוקרם.
מגישים את הפפרדלה לצד פילה אמנון עם עגבניות שרי וצנוברים קלויים.