לימון פרג מאפינס Ii
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חלב, סוכר, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מאפינס פרג לימון, מאפינס פרג לימון, ו מאפינס פרג לימון (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). משמנים את התחתית רק של 12 כוסות מאפין.
מקציפים את החלב, שמן, יוגורט לימון וביצה יחד. מערבבים בקמח, סוכר לבן, זרעי פרג, גרידת לימון, שמן לימון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C). במשך 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
טפטוף עם זיגוג מיד ולתת מגניב על סלעים.
כדי להפוך זיגוג: מערבבים את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון ומערבבים עד חלקה של עקביות drizzling.
מוסיפים טיפות חלב אם יש צורך בדילול.
מרכיבים מנות :
3 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 1 (יכול להיות או להרחיק) על הסוכר של קונדיטורים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר ממתקים 1 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 414 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 0 (יכול להיות או להרחיק) תמצית לימון 3 (יכול להיות או להרחיק) 1 שאלוט, מגורר או טחון 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) כסף ללא נעליים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יוגורט לימון ללא שומן 2 (חוֹרֶף) קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי 1 (יכול להיות או להרחיק) 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן