לימון קצפת טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט קצפת לימון. מתכון זה מכין 16 מנות עם 229 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, חלבונים, קמח עוגה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אוכמניות קצפת טורט, פקאן טורט עם קצפת בורבון, ו טורט אגוז תלת שכבתי עם קצפת.
הוראות
בקערה, חמאת שמנת, קיצור ו 1 כוס סוכר.
מוסיפים קליפת לימון וניל; מערבבים היטב.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מערבבים היטב לאחר כל הוספה; מניחים בצד.
מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתערובת המוקרמת.
יוצקים לשלושה נייר משומן ושעווה 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות במשך 10 דקות לפני שמוציאים למתלים לצינון מלא.
למילוי, שלבו סוכר וקמח בסיר. מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים ומערבבים עד שהוא מסמיך ומבעבע. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בהדרגה מעט מהמילוי החם לחלמונים; להחזיר הכל לתבנית. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה מיץ לימון, וניל וקליפות. מכסים ומצננים. מקפלים פנימה את השמנת.
מורחים בין כל שכבה ועל גבי העוגה. מכסים ומצננים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "