לימון-שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים
לימון שום רוטב חמאה עבור מאכלי ים הוא pescatarian רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-578 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מיץ צדפות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו רוטב חמאת לימון שמנת עבור דגים ופירות ים, פסטה ברוטב שום חמאת לימון, ו שרימפס עם לימון-חמאה - שום רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1 להפחית את ששת המרכיבים הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בחצי בסיר קטן, בישול על חום בינוני עד בינוני גבוה.2 בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא השחמה).3 לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.4 מנמיכים את החום לנמוך. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.