לימון, שמן זית, ביסקוטי שקדים
המתכון לימון, שמן זית, ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 80 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-160 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שקדים לימון, שוקולד לבן טבל לימון-ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים ולימון טבול בשוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט אותם בתנור במשך 15 דקות, או עד שהם משחימים היטב וריחני.
תן את האגוזים מגניב (להשאיר את התנור על). כאשר השקדים קרירים מספיק כדי להתמודד, לשים אותם במעבד מזון דופק 5 או 6 פעמים, עד הקרקע.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הביצים, גרידת לימון, סוכר, שמן זית, וניל.
מערבבים על מהירות בינונית במשך 1 דקה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השקדים הקרקע, קמח, אבקת אפייה, ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת הביצה, לעצור פעמיים או שלוש כדי לגרד את הקערה.
מערבבים עד הבצק הוא רק מתחיל לבוא יחד. אל תגזים.
לגרוף את הבצק החוצה על גיליון אפייה מצופה נייר קלף, ולעצב אותו לתוך 2 יומני שווים. הבצק צריך להיות דביק-ייתכן שיהיה עליך להרטיב את הידיים מעט עם מים כדי לעבוד עם זה. כל יומן צריך להיות בערך רחב כמו שני פרקי אצבעות על האצבע האמצעית שלך ועל ½ אינץ ' גבוה.
אופים במשך 14 דקות. סובב את תבנית האפייה ואופה במשך 14 דקות נוספות.
תן ליומנים להתקרר על תבנית האפייה במשך 12 עד 15 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 121°.
העבר את היומנים ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, פרוס את הת 'לוגים לתוך ביסקוטי ½ אינץ' עבה.
שים את הביסקוטי על נייר האפייה מצופה קלף, ריווח אותם ½ אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 7 דקות. סובבו את תבנית האפייה ואפו במשך 7 דקות נוספות, או עד שהביסקוטי מעט פריך בצדדים החשופים.
להעביר אותם מתלה תיל ולתת להם להתקרר לחלוטין.טיפים: אם meyer lemons אינם זמינים, אתה יכול להחליף 2 לימונים רגילים, או אפילו גרידה של 1 לימון 1 כתום.ככל שהטעם של שמן הזית שלכם חזק יותר, כך הוא יזרח יותר במתכון הזה.