קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים

לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים
לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מסקרפונה, לימונצ'לו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תותים מוגזים עם שמנת מוקצפת מסקרפונה, תפוזים מוגזים עם תמרים ופיסטוקים, ו פירות יער מוגזים עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את התותים, הסוכר והלימונצ ' לו בקערה בינונית ולתת macerate במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את mascarpone, זרעי שעועית וניל שמנת כבדה בקערה גדולה לטאטא עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחלקים את הקרם בין 4 קערות או גביעים, העליון עם כמה פירות יער ומיצים ומפזרים פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
פירות יערפירות יער
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה