לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מסקרפונה, לימונצ'לו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תותים מוגזים עם שמנת מוקצפת מסקרפונה, תפוזים מוגזים עם תמרים ופיסטוקים, ו פירות יער מוגזים עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את התותים, הסוכר והלימונצ ' לו בקערה בינונית ולתת macerate במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תותים
לימונצ ' לו
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את mascarpone, זרעי שעועית וניל שמנת כבדה בקערה גדולה לטאטא עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
שמנת כבדה
מסקרפונהname
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחלקים את הקרם בין 4 קערות או גביעים, העליון עם כמה פירות יער ומיצים ומפזרים פיסטוקים.