קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

לינגוויני ברוטב פוטנסקה

לינגוויני ברוטב פוטנסקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב פוטנסקה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם אנשובי, לינגוויני, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. רוטב פוטנסקה עם צלפים מטוגנים מעל לינגוויני, פוטנסקה לינגווינית עם חומוס, ו פוטנסקה לינגווינית עם טונה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים יחד את כל החומרים למעט לינגוויני בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לבשל לינגוויני בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול מים לנקז לינגוויני במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף לינגוויני חם 1/3 כוס פסטה בישול מים לרוטב ולזרוק למעיל, הוספת מים נוספים במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות