לינגוויני ברוטב פוטנסקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם רוטב פוטנסקה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם אנשובי, לינגוויני, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. רוטב פוטנסקה עם צלפים מטוגנים מעל לינגוויני, פוטנסקה לינגווינית עם חומוס, ו פוטנסקה לינגווינית עם טונה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים למעט לינגוויני בקערה גדולה.
לבשל לינגוויני בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול מים לנקז לינגוויני במסננת.
מוסיף לינגוויני חם 1/3 כוס פסטה בישול מים לרוטב ולזרוק למעיל, הוספת מים נוספים במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל.