לינגוויני טונה ים תיכוני
לינגוויני טונה ים תיכוני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 380 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, סלרי, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו לינגוויני טונה ים תיכוני, היתרונות הבריאותיים של טונה: סלט Antipasto ים תיכוני, ו שרימפס ולינגוויני ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ולנקז לינגוויני לפי ההוראות.
בעוד לינגוויני מבשל, שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף סלרי; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סלרי מתחיל להתרכך.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מערבבים עגבניות, טונה ופלפל. מבשלים 5 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט. מערבבים זיתים. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד חם.
מגישים רוטב מעל לינגוויני.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.