קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

לינגוויני לימון

לינגוויני לימון
לימון לינגווין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 89 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-25 גרם חלבון, 23 גרם שומן ובסך הכל 772 קלוריות. 3 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, לינגוויני, פלפל טרי טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-18 דקות. עם ציון ספונקולרי של 60%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לימון לינגווין, לימון לינגווין וקישוא ולימון.

הוראות

1
ממלאים בערך את הסיר הכי גדול שיש לך במים ומביאים לרתיחה. כשחברים באים לארוחת צהריים, מחממים את המים לנקודת רתיחה לפני שהם מגיעים, אחרת אתה מסתובב בעצבנות ומחכה שסיר נצפה ירתח בזמן שארוחת הצהריים המהירה שלך כביכול מתארכת מאוחר יותר ויותר. מביאים את המים לרתיחה, מכסים ומכבים את המבער.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
אני נוטה להשאיר את תוספת המלח עד שהמים מגיעים לרתיחה בפעם השנייה. אבל בכל דרך שתעשה את זה, הוסף לא מעט מלח. כשהבעבוע עז מעודד, הכניסו את הפסטה. לעתים קרובות אני שמה את המכסה לרגע בערך רק כדי שהפסטה תחזור לרתיחה, אבל אל תפנה לה את הגב, וערבבה היטב עם מזלג פסטה או כל דבר אחר כדי למנוע אפילו את החשד של דביקות, לאחר שהסרת את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לאחר מכן המשיכו עם הרוטב, וודאו שהגדרתם את הטיימר למשך כדקה פחות מהזמן המצוין על אריזת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
מוסיפים לקערה את החלמונים, השמנת, הפרמזן, גרידת הלימון השלם ומיץ מחציתו, המלח והטחינה הטובה של הפלפל וטורפים במזלג. אתה לא רוצה את זה אוורירי, רק משולב. טַעַם. אם אתה רוצה את זה יותר לימוני, אז כמובן להוסיף עוד מיץ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כשהטיימר כבה, טועמים כדי לשפוט עד כמה הפסטה קרובה להיות מוכנה. אני ממליץ לך לרחף ליד הכיריים כדי לא לפספס את הנקודה הזו. אבל אל תמהרי מדי. כולם כל כך להוטים לבשל את הפסטה שלהם כראוי אל דנטה שלפעמים הפסטה למעשה לא מבושלת מספיק. אתה ממש לא רוצה גיר כאן. ולינגוויני (או לפחות אני מוצא את זה כך) נוטה לא להיתקל בבישול יתר ספוג די מהר כמו פסטה ארוכה אחרת. זה הגיוני, כמובן, שכן גדילי "הלשונות הקטנות" צפופות מצורות הסרט השטוחות.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועותשקדי חזיר מבושל, חתוך לרצועות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
6
בכל מקרה, ברגע שהפסטה נראית מוכנה, הסר כוס מנוזלי הבישול, מסננים את הפסטה, ולאחר מכן, מהאש, זורקים אותה בחזרה לסיר או שמים אותה בקערה שחוממת מראש בצורה יעילה, זורקים פנימה את החמאה, ו מערבבים ומערבלים כדי לוודא שהחמאה נמסה והפסטה מכוסה בה כולה. כל גדיל יהיה רק בוהק בצורה אילמת, מכיוון שאין הרבה חמאה ולא מעט פסטה. אם אתה רוצה להוסיף עוד, אז עשה; חמאה טובה היא חומר הטעם הטוב ביותר, המרקם הטוב ביותר, משפר מצב הרוח הטוב ביותר שיש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
כשתהיה מרוצה שהפסטה מכוסה בחמאה הרכה שלה, מערבבים פנימה את תערובת הביצים והופכים בה היטב את הפסטה, מוסיפים מעט מנוזלי הבישול אם היא נראית קצת יבשה (רק 2 כפות בערך - אתה לא מרוצה). לא רוצה בלגן רטוב - ורק אחרי שאתה חושב שהרוטב משולב).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים עכשיו, עכשיו, עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)