לינגוויני מחיטה מלאה עם שעועית ירוקה, ריקוטה ולימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית, עגבניות שרי, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו לינגוויני מחיטה מלאה עם שעועית ירוקה, ריקוטה ולימון, 3-מרכיב שעועית ירוקה חרוכה עם ריקוטן ולימון, ו לינגוויני מחיטה מלאה עם פסטו אפון ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול.
מעבירים את הפסטה החמה לקערה גדולה חסינת חום ומוסיפים את הריקוטה. לזרוק לשלב.
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השעועית הירוקה, השום, המלח והפלפל למשך 4 דקות.
מוסיף את הפסטה שמורות בישול נוזלי ולהמשיך לבשל עד השעועית הם מכרז, על 4 דקות יותר.
מוסיף את הפסטה מצופה ריקוטה למחבת עם שעועית ירוקה לזרוק לשלב.
מוסיפים את העגבניות וזורקים בעדינות.
להעביר צלחת הגשה ומפזרים עם גרידת לימון.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA