לינגוויני עם אפונת שלג, מלפפון, ורוטב בוטנים
לינגוויני עם אפונת שלג, מלפפון, ורוטב בוטנים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאת בוטנים, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. מתכונים דומים: פיקנטי מערבבים ומטגנים טופו עם רוטב בוטנים W / אפונה שלג ופטריות, לימון עשב לינגוויני קיץ עם עוף, אספרגוס ואפונה שלג, ו מלפפון שומשום ואפונה שלג.
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את השום, רוטב סויה, חמאת בוטנים, מרק עוף, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדומים, ו 1/2 כפית מלח. מחית עד חלקה.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הלינגוויני עד כמעט נעשה, על 9 דקות. מערבבים את אפונה השלג ואת נבטי שעועית לבשל עד הירקות והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
מסננים וזורקים עם רוטב הבוטנים, 1/4 הנותרים מלח כפית, בצל ירוק, מלפפון, ו 1/3 כוס של הבוטנים.
מגישים עם הבוטנים הנותרים מפוזרים על גבי.
המלצת יין: לבחור kabinett riesling פשוט מן Rheinhessen. הצירוף הפיקוונטי של הריזלינג הזה של חומצות פירותיות ומתיקות איזון הוא רדיד מושלם עבור טעמים מלוחים ומתובלים של המטבח האסייתי.
הערות: למרות שהם בהחלט אכילים, הזרעים של מלפפון בוגר יכול להיות מימי במקצת. אתה יכול פשוט לגרוף אותם מתוך מלפפון חצוי עם כפית ולזרוק אותם - או לקנות מלפפון אנגלי (חממה), שהוא כמעט לחלוטין ללא חרצנים.