לינגוויני עם אפונת שלג, מלפפון, ורוטב בוטנים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאת בוטנים, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. מתכונים דומים: פיקנטי מערבבים ומטגנים טופו עם רוטב בוטנים W / אפונה שלג ופטריות, לימון עשב לינגוויני קיץ עם עוף, אספרגוס ואפונה שלג, ו מלפפון שומשום ואפונה שלג.
הוראות
1
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את השום, רוטב סויה, חמאת בוטנים, מרק עוף, מיץ ליים, פתיתי פלפל אדומים, ו 1/2 כפית מלח. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
אבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הלינגוויני עד כמעט נעשה, על 9 דקות. מערבבים את אפונה השלג ואת נבטי שעועית לבשל עד הירקות והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טבעות פלפל אדום מתוק
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים וזורקים עם רוטב הבוטנים, 1/4 הנותרים מלח כפית, בצל ירוק, מלפפון, ו 1/3 כוס של הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטנים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפו
שום מולבן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מגישים עם הבוטנים הנותרים מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבן
5
המלצת יין: לבחור kabinett riesling פשוט מן Rheinhessen. הצירוף הפיקוונטי של הריזלינג הזה של חומצות פירותיות ומתיקות איזון הוא רדיד מושלם עבור טעמים מלוחים ומתובלים של המטבח האסייתי.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הערות: למרות שהם בהחלט אכילים, הזרעים של מלפפון בוגר יכול להיות מימי במקצת. אתה יכול פשוט לגרוף אותם מתוך מלפפון חצוי עם כפית ולזרוק אותם - או לקנות מלפפון אנגלי (חממה), שהוא כמעט לחלוטין ללא חרצנים.