לינגוויני עם טונה טרייה, עגבניות ולימון
לינגוויני עם טונה טרייה, עגבניות ולימון עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 774 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, עגבניות שרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם עגבניות טריות, לינגוויני עם סרטנים, עגבניות טריות ותרד, ו חמאת עשבי תיבול וגבינת עיזים לינגוויני עם עגבניות טריות.
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על אש מתונה עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיף את הטונה, יין וגרידת לימון, 1/2 כוס עגבניות שרי ו 2 כפות כל אחד שמן זית ובריכות שומר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש ועגבניות הדובדבן הנותרות ומבשלים על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב טעים, כ -10 דקות.
בינתיים, לבשל את לינגוויני במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1/4 כוס של מי בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הלינגוויני.
מוסיפים את תערובת הטונה ואת שאר 2 כפות של שברי שומר למחבת ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב רק עד הטונה מתחילה להלבין, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים את הלינגוויני ואת מי בישול הפסטה השמורים וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.