לינגוויני עם סרטן, רדיקיו ושום
אם יש לך לינגוויני, בצל ירוק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית נסו סרטן לינגוויני ברוטב שום יין לבן, לינגוויני עם כרישה, רדיקיו, ופסטו אגוז, ו סרטן לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד לעישון.
מוסיף את שאלוט, שום, צ ' ילי ו לטגן עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את החמאה ומסירים מהחום. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה, עד רק אל דנטה, ולנקז.
מוסיפים את הפסטה המנוקזת למחבת עם תערובת היין ומחזירים מחבת לחום.
מוסיפים סרטן, רדיקיו, בצל ירוק וזורקים עד שקדיקיו נבול, בערך דקה אחת.
יוצקים לתוך קערה חמה ומגישים. ;